ERDEM BAKKERIJ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 185 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Erdem Bakkerij. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 15:00 Ik had liever 6 sterren gegeven..Heerlijke kapsalon,perfect op tijd bezorgd,super vriendelijke bezorger..aanrader!!
2 jun 2024 om 9:02 Verrassend lekkere Turkse pizza's
25 mei 2024 om 17:50 Eten was weer heerlijk. Ook goed gevulde schotel en broodje. Lekker vers.
25 mei 2024 om 16:20 We wonen wat in het buitengebied, maar het was snel binnen. Er was genoeg, heerlijk!
16 mei 2024 om 20:31 Very very good! Best! I like so much!
13 mei 2024 om 20:20 Eten was erg lekker maar ik heb werkelijk geen goed woord over voor die asociale bezorg wat een varken was dat zeg het zal je vader of zoon maar zijn je moet je kapot schamen
28 apr 2024 om 21:21 Goede kwaliteit, goed van temperatuur, goede grootte vd porties. Ik zou alleen de saus graag los bijgeleverd zien.
17 apr 2024 om 7:24 Eten was te koud En ze wisten niet hoe de bel werkte
6 apr 2024 om 19:56 Bezorging was binnen de aangegeven tijd, dik in orde. Kopdoner was te zout nou is dit in de tijd van de ramadan dus ze konden niet proeven hoe de smaak was.
26 mrt 2024 om 19:39 Vaker bij Erdem besteld. Doner box we kregen eerder de patat met vlees samen in de box en de saus/salade apart in bakjes.. Nu zat alles als 1 hoopje in het doosje! Helaas lauw eten. Niet gewend van Erdem bakkerij. Ze waren zo goed!
1 mrt 2024 om 14:11 was weer heerlijk !! Bezorging kwam volgens de vooraf aangegeven schatting.
10 feb 2024 om 10:57 Vlot geleverd. Klantenservice in holtenbroek winkelcentrum is geweldig!